Pasica
No images
Sporočilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Oprema
V našem društvu imamo opremo za velike in male skupine adrenalinskih odvisnežev.

Za kvalitetno in varno igranje paintballa potrebujemo kvalitetno in zanesljivo opremo. V našem društvu vam nudimo oboje, kvaliteto in zanesljivost opreme. In vam tako omogočimo kvalitetno igranje te adrenalinsko zaznamovane igre!

Vsak obiskovalec ob obisku dobi:

- ZAŠČITNO OBLEKO (ki jo obleče kot samostojni del obleke ali pa jo obleče preko svojih oblačil)
Zaščitna obleka vas bo obvarovala pred barvo iz paintball kroglic in prstjo na tleh, ko se boste plazili nasprotniku za hrbet.- ZAŠČITNO MASKO (to je najpomembnejši del paintball opreme. Pomembno je, da je maska udobna, zračna in da igralcu nudi potrebno zaščito obraza pred direktnmi zadetki paintball kroglice)- MARKER (marker mora biti zanesljiv, robusten in enostaven za morebitno čiščenje med samo igro. Vsi markerji so umerjeni na enako hitrost, tako da imajo vsi igralci enake pogoje za igro. Natančnost in uspešnost igre je tako odvisna predvsem od igralca samega in njegove igre.) Marker Inferno MK2 je zelo robusten, natančen in zanesljiv marker. Ker je v celoti izdelan iz lahke kovine, prenese še tako divje akcije po gozdnih tleh. Kot potisni plin uporabljamo stisnjen zrak in z enim polnjenjem lahko z Inferno markerjem izstrelite 500-700 kroglic. Naenkrat lahko v podajalec kroglic (loader) spravite 200 kroglic.- ŠČITNIK ZA TELO (ščitnik za telo načeloma nosijo samo dekleta za zaščito prsnega predela. Na željo fantov pa jih prinesemo s seboj tudi za njih, čeprav to ni nujno potrebno.)- BARVNE KROGLICE (seveda, pa brez barvnih kroglic igra ni mogoča)

  Kako izdelujejo kroglice?OBUTEV, PRIMERNO ZA GIBANJE PO GOZDNEM TERENU, PA SI MORA VSAK IGRALEC PRISKRBETI SAM.
Prav tako poljubno pokrivalo za glavo (kapa, ruta...) ali rokavice.
 

Športno društvo Xsports

Športno društvo X Sports

3320 Velenje 
DAVČNA.ŠT.: 
TTR:

Kontakt

Dejan Hrovat
T: 041 354 677 (Dejan)
dejan@xsports.si
info@xsports.si

Izdelava spletne strani

RT oblikovanje
info@rt-oblikovanje.si
www.rt-oblikovanje.si

RocketTheme Joomla Templates