Pasica
No images
Sporočilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Paintball za najmlajše

PRIČARAJTE NEPOZABNO ZABAVO NAJMLAJŠIM ZA NJIHOV DAN V LETU 

Želite svojemu otroku in njegovim prijateljem pričarati noro in nepozabno doživetje? Ne prepustite jih igram pred računalniki in za domačo mizo….. S pestrim animacijskim programom v naravi si bodo zagotovo zapomnili dogajanje pri nas. Pod vodstvom izkušenih animatork in animatorjev se bodo lahko najmlajši pomerili v raznim športnih igrah skozi katere bodo postopoma spoznavali adrenalinsko igro paintball. 

Po dogovoru vam bomo sestavili primeren program glede na starostno mejo otrok in čas, ki ga boste namenili praznovanju rojstno dnevnih zabav pri nas. Igre bomo povsem priredili vašim željam in strukturi skupine. Naj poudarimo da pri tovrstni zabavi ne gre za medsebojno streljanje dveh ekip, temveč spoznavanje športa na otrokom zanimiv način. V naših oblačilih in maskah se bodo tako skozi poligon igrali različne igre kot so: Skrivanje, lovljenje v maskah, Streljanje na tarče in balone, lovljenje jokerja in medveda, markiranje nasprotnega tabora in še in še….. Otroci se bodo tako prvič preizkusili v ekipnem športu, kjer sta medsebojna komunikacija in poznavanje svoje ekipe izrednega pomena. 

Presenetite sošolce in prijatelje svojega otroka na barvni zabavi pri nas…
 
    
    
 

Športno društvo Xsports

Športno društvo X Sports

3320 Velenje 
DAVČNA.ŠT.: 
TTR:

Kontakt

Dejan Hrovat
T: 041 354 677 (Dejan)
dejan@xsports.si
info@xsports.si

Izdelava spletne strani

RT oblikovanje
info@rt-oblikovanje.si
www.rt-oblikovanje.si

RocketTheme Joomla Templates