Pasica
No images
Sporočilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Tekmovalni paintball

Tekmovalni paintball ali ''speedball'' pa se obvezno igra na ravni, travnati površini, z umetnimi, napihljivimi barikadami. Velikost poligona, število barikad, čas posamezne igre ipd. je vnaprej določeno glede na format turnirja - 3 man, 5 man, 7 man...11 man... Pri tekmovalnem paintballu so na poligonu med igro vedno prisotni sodniki, ki skrbijo za pravilno in pošteno igro. Po igrah se seštevajo točke, ki določajo zmagovalca turnirja. Točke s turnirjev pa dajejo zmagovalca lige ali serije tekmovanj na koncu sezone.


V zadnjem času je v razcvetu igranje X-Ball formata igre. X-Ball je še bolj adrenalinsko nabit in zanimiv tudi za gledalce, saj lahko tudi sami aktivno sodelujejo v igri, seveda iz roba igrišča z navijanjem ali napotki za igralce.. Ekipa igra v časovnem intervalu 15 minut. Ekipa, ki prva pride do 4 zmag je zmagala. Če prej poteče čas, zmaga ekipa, ki ima več zmag. Med posameznimi igrami imajo igralci samo 2 minuti časa, da se ponovno pripravijo na naslednjo igro. X-Ball se je iz Amerike hitro preselil tudi v Evropo in vedno več je turnirjev, na katerih se igra X-Ball paintball.

 

Športno društvo Xsports

Športno društvo X Sports

3320 Velenje 
DAVČNA.ŠT.: 
TTR:

Kontakt

Dejan Hrovat
T: 041 354 677 (Dejan)
dejan@xsports.si
info@xsports.si

Izdelava spletne strani

RT oblikovanje
info@rt-oblikovanje.si
www.rt-oblikovanje.si

RocketTheme Joomla Templates